Over mij

Mijn naam is Bart de Winter en ik ben de oprichter van Binter Electrics. Ik ben bij mijn werk in loondienst in aanraking gekomen met het elektrotechnische werk. Ik begon mij hierin steeds meer te verdiepen en ben vervolgens een opleiding gaan volgen. Door alle ervaring die ik opdeed in de praktijk en de kennis van de opleiding begon ik het werk steeds leuker te vinden. In juli 2021 hakte ik dan eindelijk de knoop door, ik ga voor mezelf beginnen! Afspraak gemaakt en zo geschiedde, Binter Electrics was ontstaan.

 

Eerst begon ik nog met verzoeken plaatsen op Marktplaats en daar kreeg ik al snel veel aanvragen. Toen dit eenmaal liep heb ik de stap gemaakt om verder te gaan op Werkspot.nl. Hier kent u mij misschien zelfs wel van. Het verbaasde mij meteen hoeveel mensen mij aanschreven/ kozen om als elektricien hun klus te mogen uitvoeren. Vervolgens kwamen er ook nog positieve recensies binnen en dat motiveerde mij nog meer om echt meer tijd te steken in mijn eigen bedrijf. 

 

Vervolgens ontstond een simpele website met contact gegevens waardoor mensen mij ook via mijn eigen site konden bereiken. Daarop volgde al snel een visitekaartje die ik overal kan uitdelen. Mettertijd kreeg ik meer aanvragen en moest ik vooruit gaan plannen. Mijn bedrijf groeide sneller dan ik had verwacht en dat voelde top!

 

In december 2021 vond ik dat het tijd werd voor een wat professionelere website. En zo geschiedde.